Shotjes Marathon kaarten

 • Bestel hier de EARLY BIRD kaarten voor de Shotjes Marathon Eindhoven op zaterdag 11 april van 20:00 tot 00:00 uur. Van € 17,- -> € 15,-

  1. Geef het aantal personen aan
  2. Selecteer het café waar jullie starten
  3. Scroll naar beneden en ga verder naar afrekenen

  Je ontvangt per e-mail een bestelbevestiging, deze dien je op zaterdag 11 april op jullie aangegeven startcafé te tonen. Jullie ontvangen dan de stempelkaart die jullie recht geeft op 7 unieke shotjes in 7 van de 10 zelf bepaalde cafés. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een snack en een exclusieve gadget.

  *Aantal personen

  Geef het aantal personen van jullie groep aan (1 t/m 30 personen)

  *Keuze startcafé

  Selecteer het deelnemend café waar jullie de Shotjes Marathon Eindhoven gaan starten en scroll omlaag.

Beschrijving

Bestel hier de EARLY BIRD kaarten voor de Shotjes Marathon Eindhoven op zaterdag 11 april 2020 vanaf 20:00 tot 00:00 uur. Van €17,-  ->  € 15,- Selecteer jullie startlocatie (één café) en reken de kaarten af voor jezelf of jullie vriendengroep.

Je ontvangt per e-mail een bestelbevestiging, deze dien je op zaterdag 11 april 2020 op jouw aangegeven start uitgaanslocatie (café) te tonen. Je ontvangt dan de stempelkaart die jullie recht geeft op 7 unieke shotjes in 7 van de 10 zelf bepaalde cafés. Daarnaast ontvang je een snack en een exclusieve (nog geheime) gadget.

Bepaal vervolgens zelf jullie eigen kroegentocht en loop deze binnen de 4 uur tijd uit. Sluit de kroegentocht af met een snack op aangegeven locatie.